Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твНаблюдаваме отстрани какво ще се

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твНаблюдаваме отстрани какво ще се
Коментари Харесай

Балабанов, ИТН: Това е политическа шизофрения

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

Наблюдаваме в профил какво ще се случи и в един миг другите партии биха могли да се прегърнат и обединят в коалиция, която могат да нарекат " Национално избавление " само че за нас по този начин по-скоро ще блеснат всичките им подмолни сделки. Ние бяхме задоволителни ясни. За нас имаше напълно ясни цели, зад които всички първоначално застанаха. В един миг всички се обърнаха против нас с концепцията да получат власт. Продължавам да не мога да схвана последните дни политическите водачи, които приказват, че ще създадат поклон към нас, нали зад нас беше дългата ръка на Движение за права и свободи!? 

Това разяснява в ефира на Нова тв Станислав Балабанов от Има Такъв Народ. 

Аз техните хрумвания и държание бих ги определил като политическа шизофрения към този миг, тъй като веднъж казваш, че ни подкрепяш, на другия ден споделят, че зад нас стои Движение за права и свободи и в един миг като видяха,че няма да им вървим по пътя, споделят да им предложим министър председател. Еми нали им предложихме - един проекто-кабинет, втори проекто-кабинет. Те не се съгласиха с нищо, уточни той.

Единият път хората, които предложихме бяха с политически опит, вторият път пък не са имали никакъв политически опит. Сега какво да предложим, еми неуместно е!, уточни той.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР